Közeleg a világvége a Fortnite Battle Royale-ban

A Fortnite Battle Royale a tavalyi és az idei év legnagyobb játék szenzációja, melyben egy repülő buszból kell kiugranunk 99 másik társunkkal egy szigetre, ahol futurisztikus és történelmi fegyverekkel kell egymás életét kioltanunk.

A játék végén csak egy maradhat talpon, és van egy különleges csavar a játékban, mégpedig, hogy nem csak lövöldözni, hanem különféle rámpákkal építkeznünk is kell, hogy mindig mi lőhessünk a magasabbról.

A Fortnite eddig is rendkívül nehéz játék volt, mert a játékosoknak nem csak a lövési pontosságukra kell hagyatkozniuk, de nagyon sok múlik azon, hogy milyen fegyvereket talál az ember a kis szigeten ahova ugrik. Viszont most még egy, sokkal véletlenszerűbb fenyegetéssel kell szembenézniük a fortnite-osoknak.

A nagy fenyegetés pedig nem más, mint az, hogy szó szerint leszakad az ég a szigeten tartózkodókra. Már pár hónapja hullócsillagokat lehetett látni az égen, most pedig már a kozmikus kődarabok nem égnek el a bolygó atmoszférájában, hanem pár üstökös izzó bombaként csapódik a játék földjébe. Jó pár szerencsétlenül járt játékost ért már el a meglepő halál az izzó kavicsok által, és ma már azt is tudjuk, hogy valószínűleg a legnagyobb üstökös el fogja pusztítani az egész szigetet, ha nem siet valaki a segítségünkre.

Mindez persze nem véletlenszerű, ugyanis a játék következő évadjának a témája nem más, mint a szuperhősök. Valószínűleg ők fogják megvédeni a Fortnite világát attól, hogy a földdel tegyék egyenlővé, viszont biztosak lehetünk abban is, hogy egy pár meteor célba fog találni. Néhány város létezése problémásan hat ugyanis a játék menetére, mint például a Tilted Towers vagy a Lucky Landing, így nem fogunk rosszul találgatni, ha azt tippeljük, ezek a területek pusztulásra vannak ítélve.

Kíváncsian várjuk, hogy mit fog kihozni az Epic Games ebből az óriásinak tűnő eseményből.

Facebook hozzászólások

You may also like...