Krypton előzetes: Végre egy komolyan vehető DC sorozat?

A DC sorozatok már a kezdetektől se váltották be azoknak a nézőknek a reményeit, akik felnőttes képregényadaptációra vágytak. A CW-n az Arrow nyitotta meg a sort, aztán jött még a Flash, a Supergirl, ergo egy csomó olyan karakter, akikkel értelmes sztorikat lehetne elmesélni. Ez nem igazán sikerült, ráadásul a FOX-on futó Gotham is felejthetőre sikerült, pedig ott is olyan figurákkal lehet játszani, mint a fiatal Bruce Wayne vagy Joker.

Március 21-én jön a Syfy-ra a Krypton című sorozat, mely Superman nagyapjával és a hős szülőbolygójának múltjával foglalkozik. A történetben komoly szerepet kap majd az időutazás, illetve Adam Strange karaktere, de a jelek szerint lesz itt polgárháború is, sőt már az első rendes előzetesben is emlegetik Supermant. A széria executive producere, David S. Goyer szerint akár egy több évados kalandot is magában rejthet a Krypton, persze ehhez kell a nézettség és a kritikai siker is.

Superman fiatalkorával egyébként már volt egy sorozat, ami bővebben foglalkozott. A Smallville idehaza is ismert lett, Amerikában pedig 10 évadot élt meg. A produkció 218 epizódja alatt kemény rajongói bázist tudott kiépíteni magának, de vajon sikerül a bravúr a Krypton esetében is? Drukkolunk neki.

Facebook hozzászólások

You may also like...