Mi lesz Pókember sorsa a Sony-Marvel megegyezés után?

A Sony és a Marvel nagy médiafelhajtás közepette jelentették be, hogy Pókember többet nem szerepel az MCU-ban. Ez sokakat szíven ütött, de mivel a Tom Holland főszereplésével elkészült filmek nagy jóindulattal is csak közepesnek nevezhetőek, így érdekes lett volna, ha a hőst összeeresztik Venommal (Tom Hardy). Persze a Sony A csodálatos Pókember filmek esetében már belebukott a saját univerzumépítésbe, ezt is érdemes számításba venni.

Néhány napja azonban kiderült, hogy valószínűleg a rajongói nyomásnak is köszönhetően Póki marad egyelőre a Marvel Filmes Univerzumában. A Pókember: Hazatérést és az Idegenben című egész estés mozikat teljes egészében a Sony finanszírozta, a Disney pedig csak a bevétel 5 százalékára tarthatott igényt. Most ez megváltozik és a Disney állja majd a gyártási költségek 25 százalékát, viszont ugyanennyit tehet zsebre a nyereségből is. A Tom Holland főszereplésével készített Pókember tehát trilógia lesz, a harmadik felvonás pedig 2021 július 16-án jön.

A Pókember 3 is koprodukció lesz, viszont a friss sajtóközlemények alapján elképzelhető, hogy a Sony filmes univerzumában is felbukkanhat Peter Parker. Annak ellenére, hogy az MCU tagja lesz még 2 évig.

Facebook hozzászólások

You may also like...