Milyen könyvek fognak megjelenni 2018 első negyedévében?

Lassan elérünk a január feléhez, így elérkezett az idő, hogy bejelentsük  2018 első negyedéves megjelenéseit!

Januárban két könyv fog kijönni: Az egyik 22-én az Embercsempészek, a másik pedig egy héttel később az Új Pompeji. Az előbbiről, az Európa Alkonya c. sorozat első részéről itt olvashattok részletesebben.

 

Az Új Pompeji egy modern környezetbe ágyazott időutazós történet, amelynek során az ókori történelem szorosan összefonódik a mai üzleti világot jellemző  versengéssel. Hamarosan erről is részletesebben írunk Nektek a Galaktika.hu-n!

 

Az első februári könyvünk a Big Sheep – Tudatzavar lesz.  Kroese regényét hasonlították már Philip K. Dick, Terry Pratchett vagy John Scalzi írásművészetéhez is. A 2028-as Összeomlás után Los Angeles jelentős része, a Kitaszított Zóna felszabadult a hatalom uralkodása alól és a harmadik világbeli országok részévé válik. A Kitaszított Zóna és Los Angeles közti navigáció nehéz és kockázatos feladat, de Erasmus Keane magánnyomozónak muszáj útra kelnie, amikor egy értékes, genetikailag módosított báránynak nyoma vész az Esper Corporations laborjából. Ám miközben Keane és útitársa, Blake Fowler az állat nyomába ered, valami másra, valami sokkal nagyobb és eddig rejtve maradó titokra is fény derül.

 

Februárban érkezik a 2010 Űrodisszeia is, amely a 2001 Űrodisszeiát követő rész Arthur C. Clarke leghíresebb sorozatában. Az író 2017 legvégén lett volna 100 éves, itt olvashattok érdekességeket az életéről.

 

Ezután Janusz A. Zajdel lengyel író legnépszerűbb regénye következik, az eredetileg 1982-ben megjelent Alsó határérték. A cselekmény egy Argoland nevű disztópiában játszódik, ahol az emberek az IQ-juk alapján vannak kasztokra osztva. Hamarosan erről a könyvről is részletesebben olvashattok!

 

Márciusban a következő könyveink érkeznek:

Jeff Carlson: Fagyott égbolt 2-3. A Fagyott égbolt 1. része 2017-ben jelent meg nálunk, a 2-3. pedig idén tavasszal egyszerre fog kijönni. Hamarosan a magyar kiadás borítóját is meg fogjuk tudni mutatni Nektek!

 

Vaszilij Orehov:  STALKER – Hadműveleti zóna.

 

Jasper Fforde: Monokróm.

 

Zsoldos Péter: Ellenpont.

 

Jasmin B. Frelih: Na/Pol.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...