Most ingyenesen űrhajózhatsz a Star Citizen nyitott hétvégéjén

Mostantól kezdve hétfőig ingyenesen játszható az egyik legambiciózusabb űrszimulációs játék, a Star Citizen, amelyben pénzügyi befektetés nélkül lövethetünk szitává 4 különböző űrhajót, az Avenger Titant, a Cutless Blacket, a Dragonfly Blacket vagy a Protectort.

Mindezek mellett két játékmódot is kipróbálhatunk, a játék FPS-lövölde módját, a “Star Marine” módot, vagy pedig a légi csatás pályát, az Arena Commandert.

Általában azért, hogy valaki a Star Citizen állampolgárának mondhassa magát, nem kevés anyagi hozzájárulással kell támogatnia a játékot, aminek keretén belül egy egyszerűbb hajót is megszerezhetünk magunknak. Most viszont egy váratlan akció keretén belül, megkötések nélkül fedezhetjük fel a Star Citizen világát.

Ha játszani szeretnél ezzel a forradalmi játékkal, nincs más dolgod, mint átkattintani a játék honlapjára, és regisztrálni, de készüljetek fel, hogy elég nagy méretű programról van szó. Lehetséges, hogy már csak késő estére tudod letölteni a Star Citizen-t, és persze elég izmos számítógépre is szükséged lesz ahhoz, hogy élvezhetően fusson az űrszimulátor. Ha viszont minden adott hozzá, akkor az élmény garantált!

Facebook hozzászólások

You may also like...