Számos újítással jön a No Man’s Sky

A No Man’s Sky NEXT frissítés az eddigi legnagyobb update, ráadásul jövő héten, július 24-én már érkezik is. Megjelenésekor a játék nem kevés lelkes gamerben keltett csalódást, a Hello Games viszont azóta is próbálja enyhíteni bennük ezt az érzést, és fokozatosan olyanná alakítani a játékot, amilyenre azt eredetileg ígérték.

A NEXT végre meghozza a várva várt többjátékos módot, a bázisépítés korlátozása megszűnik, valamint a grafikán is javítanak a fejlesztők. Ezentúl választhatunk a külső és belső nézet közül akkor is, ha gyalogosan vagyunk és akkor is, ha hajóval.

Csapatot alkothatunk barátainkkal, hogy együtt fedezzük fel az univerzumot, de ismeretlen utazókhoz is csatlakozhatunk. Segíthetünk a társainknak életben maradni, de akár bánthatjuk is őket a túlélés érdekében. Építhetünk kisebb búvóhelyet, vagy akár komplex kolóniákat is, amelyeket megoszthatunk más játékosokkal. A karakter testreszabásával egyénivé formálhatjuk megjelenésünket. A kíváncsi kalandorok most összeállíthatják és fejleszthetik fregattflottájukat, amelynek aztán a hajónk hídjáról parancsolhatunk. A flottákat ismeretlen területekre küldhetjük, új naprendszereket tárhatunk fel velük. A küldetésekre cimboráinkat is hívhatjuk.

A Hello Games a NEXT frissítést hihetetlenül fontosnak tartja, ugyanakkor a fejlesztők szerint ez is csak egy előrelépés az előttük álló hosszú úton, vagyis a jövőben is várhatunk még újításokat.

Július 24-ig már csak néhány nap van, addig is nézzük a trailert:

 

 

Facebook hozzászólások

You may also like...