Tavaszi MondoCon 2019 – Május 4-5. (Budapest-HungExpo)

  • weboldal-slider-01-tavasz_HU-1024x422

Tavaszi MondoCon 2019 – Május 4-5. (Budapest-HungExpo)

Újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb animés, gamer, sci-fi és fantasy eventje, a MondoCon! Megint húszezer többedmagaddal szórakozhatsz majd egy nagyot velünk, május első hétvégéjén. És hogy mivel várunk Téged?

  • Hatalmas cosplay showkkal, és EuroCosplay előselejtezővel, ahol a londoni Comic Conra választjuk ki hazánk képviselőjét.
  • Külföldi cosplayer díszívendégekkel (Nana Kuronoma, Don Esteban, Aique-Marine), kik Ausztriából és Németországból látogatnak el hozzánk zsűrizni versenyeinken, illetve dedikáló sessionöket tartani.
  • Dragon Ball Super közönségtalálkozóval, amin neves szinkronszínészek mellett (Gyurin Zsolt, Hermann Lilla, Lippai László), hazánk egyik legnépszerűbb animés YouTubere, az Animegyetem is részt vesz, valamint a magyar nyelven Dragon Ball cover dalokat gyártó AF Hungary.
  • Levetítjük a neves TOEI Animation „Pop in Q című” animefilmjét, ami egy családbarát magical girl történet lesz, fiatal lányokkal a főszerepben, kik az időt hivatottak megmenteni.
  • Este egy fergetes steampunk koncertet csap a The Lies of the Machine magyar banda, ami metal stílusban tolja majd magas hangerőn az akkordokat.

Természetesen nem lesz hiány zenés-táncos programokból (K-pop random dance, ParaPara), workshopokból (pl. cseresznyefa készítés) és érdekes előadásokból, például terítékre kerül a Marvel, a japán történelem, a VR világa, és nem mellesleg, idén rekord számot fog dönteni (megint!) gamer kiállítóink száma!

 

Ha még több részletre vagy kíváncsi, keresd fel a www.mondocon.hu weboldalunkat, vagy Facebook-eseményünket (https://www.facebook.com/events/725877777812562/).

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...