Újabb Witcher játék mehet a gyűjteménybe! – Thronebreaker: The Witcher Tales

Már azt hihettük, hogy az internetes kártyajátékok világa kimerül a Hearthstone-ban látottakkal, ezért ha valaki arra szánta el magát, hogy kipróbálja a Gwent: The Witcher Card játékot, akkor ugyancsak egy hasonló varázskártyás játékban találhatta magát. Most viszont a Gwent egy merész lépésre szánta el magát, aminek hála teljesen elhatárolódhat a HS-től.

Máig arról megy a vita, hogy melyik a jobb játék, a Gwent vagy a Hearthstone. Sokan a HS-re esküsznek, mert ez az OG online kártyajáték, mindemellett nagyobb csapat áll mögötte, és átgondoltabb játékról van szó. A Gwent szerelmesei szerint a Hearthstone túl egyszerű és gyerekes, a Gwent véres felnőttes világával, és bonyolultabb játékmenetével szemben.

A Gwent most egy hatalmas lépésre szánta el magát, hiszen egy új egyjátékos sztorimóddal fogja magát elkülöníteni a HS-től, a Thronebreaker: The Witcher Tales című spinoff játékkal.

A Thronebreakerben ugyanis egy szabadon felfedezhető világban találjuk magunkat, ahol egy több mint 30 órás nyílt befejezésű történetet játszhatunk majd végig Mevvel, aki a Nilfgaardianokkal szemben veszi fel a harcot, aminek a kimenetele csak azon múlik, hogy milyen jól tudunk kártyázni.

A Thronebreaker a Gwentben látott kártyarendszert, és a The Witcher széria legjobb részeit veszi és egy játékban ötvözi, így egy igen újszerű, és egyedi videojátékot kap az, aki beszerzi a játékot.

A Thronebreaker nagyjából 8500 Forintba fog kerülni, de egy csomó bónuszt kap az, aki megrendeli a játékot, ugyanis a játék mellé még egy pár kártyát is kapunk, és megkapjuk a játékban használt betétdalokat, egy digitális artbookot, egy pár koncepciórajzot, a Fox Children képregényt, 2 gwentes titulust és 2 avatart.

Összességében jó mókának tűnik a Thronebreaker: The Witcher Tales, mely október 23-án jelenik meg PC-re, december 4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha előrendeljük, semmilyen bónuszt nem kapunk, és Steamen nem is fog megjelenni, majd csak a játék hivatalos honlapján vagy a gog.com-on szerezhetjük meg a végső produktumot.

Lentebb megtekintheted a játék trailerét.

Facebook hozzászólások

You may also like...