Vajon mely színészek érkeznek a PlayIT-re? Nekünk már van tippünk!

A november 17-18 között megrendezésre kerülő őszi budapesti PlayIT rendezvény kapcsán a szervezők korábban szavazást indítottak, hogy melyik filmből, sorozatból hívjanak színészvendéget. Néhány kör lefutása után a Harry Potter és a Doctor Who jutott a fináléba, melyből végül a Harry Potter került ki győztesen. Ezt követően viszont a PlayIT szervezői bejelentették a hírt: három színészt is meg fognak hívni. Neveket viszont nem kaptunk, csak három fantomképet, ezzel is fokozva az izgalmat.

Azóta az egyik színészt leleplezték, a Trónok harca Éjkirálya fog hozzánk érkezni.

Hogy ki lesz a másik két színész, azt a napokban teszi közzé a PlayIT, nekünk azonban már van rá tippünk!

Nézzük először a baloldali személyt. Mivel a szavazáson a Harry Potter, a Doctor Who, a Trónok harca és az Alien 3 szerepeltek a legjobban, így igen valószínű, hogy a meghívott színészek is ezekből a filmekből, sorozatokból kerülnek ki. Mivel a Trónok harca már kilőve (a szervezők elárulták, hogy mindhárom színész különböző műsorokban vált ismertté), így a kör kissé szűkült. Nos, kire hasonlít a baloldali kép? A mi tippünk: Seamus Finnigan.

Seamus a Potter-univerzumban Harry évfolyamtársa. Az ötödik részben először kissé Harry ellen van, hazugnak tartja őt, mivel nem hiszi el Voldemort visszatértét, később viszont rájön, hogy tévedett, és csatlakozik a DS-hez. Az őt alakító színész Devon Murray.

Térjünk át a jobb oldali fantomképre. Mivel a Doctor Who végzett a szavazás során a második helyen, így igen esélyes, hogy a három színész közül az egyik ebből a sorozatból fog érkezni. A kép kissé megtévesztő, így ezt volt a legnehezebb feladat kitalálni, de azért vannak árulkodó jelek. Nézzük csak az arca baloldalán a szemüvegnek vagy fülnek látszó részt. Vagy vessünk egy pillantást a pulóvere jobb alsó sarokban lévő gyűrődésére. És most vessük mindezt össze az alábbi képpel:

A mi tippünk tehát Petronella Osgood, vagyis Ingrid Oliver.

Aki egyébként még nem látta volna az új évad előzetesét, alább megtekintheti:

 

Ti melyik színésszel találkoznátok legszívesebben?

Facebook hozzászólások

You may also like...