Váratlan tag a galaxis őrzői között – lássuk, mit hoz a Cosmic Ghost Rider

Eljött Howard, a kacsa ideje, aki most Buldózer erejével felruházva szállhat szembe a gonosszal a Marvel képregény-univerzumában. Készítsétek fel magatokat, érkezik a buldózerkacsa!

Az író, Donny Cates és az illusztrátor, Geoff Shaw hozza Buldózer Howardot a Cosmic Ghost Rider harmadik részének lapjaira, mint a jövő galaxis őrzőinek egyike. Cates a közösségi médiában is megerősítette, hogy a kacsa továbbra is csőrös, fehér, és az óriási Buldózer karjain tollak vannak. Kétség sem lehet, afelől hogy ő a régi, jól ismert Howard, a kacsa.

Hogy pontosan minek kell bekövetkeznie, hogy ez a furcsa jövő, vagy netalán alternatív valóság vagy eltérő idővonal lehetségessé váljon, egyelőre még nem világos. De bármiről is legyen szó, a Cosmic Ghost Rider szerint ez egy mindenki számára nyilvánvaló lépés, amely a világegyetem megmentéséhez szükséges.

Cates szerint ez nem egy áprilisi tréfa. A jövőbeli Őrzők csapatát egy nehézsúlyú fickónak ítélik oda, aki sokkal erősebb, mint Drax, Groot, vagy bármely idegen, aki eddig betöltötte ezt a szerepet, és ez a fickó nem más mint Howard, a kacsabuldózer.

Eddig a legtöbben úgy hihették a Fantasztikus Négyesből, hogy a Buldózer ereje egy mutációnak az eredménye viszont a képregényben kiderül, hogy Cyttorak bíborvörös köve adta eredetileg Buldózernek az erejét, ami most Howardhoz került, így most az űrkacsa a jó szolgálatába állíthatja ezt a megállíthatatlan erőt.

Jelenleg a Cosmic Ghost Rider öt számra korlátozódik, azonban a buldózerkacsa az első jele annak, hogy Cates milyen meglepő dolgokra hajlandó, így akár arra is számíthatunk, hogy nem lesz jó vége az új történetnek.

Lássuk, mi kerekedik ki a dologból: a sorozat első része július 4-re várható.

Facebook hozzászólások

You may also like...