Varázslatos trailert kapott a Netflix első képregénye, a The Magic Order

A Netflix, ami eddig néhány film mellett főként sorozatok gyártásával foglalkozott, még tavaly bejelentette, hogy egy teljesen új vállalkozásba kezdenek, mégpedig saját képregényt terveznek piacra dobni. Ez nem más, mint a The Magic Order.

Egyes részletekről már tavaly novemberben hírt kaptunk, miszerint az író Mark Millar (Kick-Ass, Old Man Logan, Civil War), az illusztrátor pedig Oliver Coipel (Thor, Avengers) lesz.  Még akkor körvonalazódott a hat részre tervezett képregénysorozat története is, amely öt máguscsalád köré épül, akik titokban a világ megmentésén dolgoznak. Nappal ők a szomszédaink, a barátaink, a munkatársaink, éjszaka azonban varázslók és mágusok, akik megvédenek minket az ellenséges erőktől. Csakhogy újfent szembe kell nézniük egy olyan ellenféllel is, akinek a célja, hogy egyenként tegye el láb alól a mágusokat.

Millar egy interjúban azt mondta, hogy a The Magic Order azoknak szól, akik gyerekként élvezték a Harry Pottert, vagy az ahhoz hasonló történeteket, s azóta felnőttek. A kezdő jelenetből viszont azonnal ki fog derülni, hogy ez bizony nem a Roxfort. A Harry Potter sorozaton kívül a Maffiózókhoz is hasonlította, abban a viszonylatban, hogy egy alvilági család pátriárkájáról és a gyermekeivel kapcsolatos aggodalmairól szól.

A megjelenés június 13-ra várható, a napokban pedig végre nyilvánosságra került a trailer is:

 

A Netflix és Millar a jövőben egyébként nem csak a képregények előállításán dolgoznak közösen, hanem a Millarworld egyes történeteiből is sorozatokat és filmes adaptációkat terveznek készíteni.

Facebook hozzászólások

You may also like...