A Disney-nél már tanácskoznak Leia Organa jövőjéről a Star Warsban

Nemrég egy hosszabb cikkben búcsúztunk a 60 évesen elhunyt Carrie Fishertől, aki a Star Wars univerzum egyik legismertebb alakját, Leia Organát játszotta. Akkor azt is megírtuk, hogy a színésznő befejezte a VIII. rész forgatását, így benne lesz a 2017 végén érkező új felvonásban. A Lucasfilm képviselői és a IX. rész rendezője, Colin Trevorrow azonban hamarosan összeülnek, hogy eldöntsék, mi lesz a karakter sorsa a későbbiekben. A Hollywood Reporter szerint két kulcsfontosságú jelenetben is tervezték Organa feltűnését, az egyik egy Luke Skywalkerrel való találkozás, a másik pedig konfrontáció Kylo Rennel. Ezek számíthatnának spoilernek, de aki kicsit is tud előre gondolkozni, nem éri meglepetésként egyik tervezett történés sem. Hiszen a Star Wars VII-ben is sok volt a fan service.

Arról viszont nem lehet tudni, hogy ezek a jelenetek melyik epizódban lesznek, ráadásként pedig az io9 nevű weboldal arról is ír, hogy a IX. részben még nagyobb szerepet terveztek Leiának, mint a VIII-asban. De valószínűbb, hogy az új trilógia befejező felvonásáról van szó, hiszen a Disney óriási összegű biztosítást kötött Fisherre. Mindez pedig csak akkor ésszerű, ha ezek a kulcsjelenetek csak egy későbbi epizódban lesznek láthatóak.

Mindenesetre a készítők előtt két lehetőség áll:

1. Kiírják a történetből Leiát, ahogy a Halálos iramban sorozatban is ki kellett nemrég szerencsétlen Paul Walkert, miután baleset érte. Ez utóbbi szintén nagy hírverést kapott világszerte.

2. Megcsinálják Leia CGI-s verzióját. Mivel a Zsivány Egyesben csináltak már hasonlót a fiatal Carrie Fisherrel, illetve Tarkint is visszahozták, nem biztos, hogy megijed a Disney ettől az eshetőségtől. Bár a rajongóknak nem biztos, hogy tetszene.

Az viszont kizárt, hogy Leia Organa úgy távozzon el az élők sorából, hogy azt a vásznon nem mutatják. Nem lesz ez egy könnyű döntés, főleg, hogy egy, a sci-fi nézőknek nagyon fontos és alapvető karakterről van szó.

Facebook hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Vagy megszunik a franchise.

Vélemény, hozzászólás?