Áprilisban debütálnak a Galaktika Start Könyvek

A januári lapszámunk beköszöntőjében már beszámoltunk róla, hogy az idén új sorozatot indítunk Galaktika Start Könyvek (GSK) néven. A sorozatban fiatal, jórészt elsőkönyves tehetségek műveit szeretnénk megjelentetni. Az új regényeket áprilisban, a 23. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon mutatjuk majd be az olvasóközönségnek.

GSK

Azonban addig is visszaszámlálunk a startig: be fogunk számolni a sorozattal kapcsolatos friss hírekről, amint új, megosztható információkkal tudunk szolgálni.

A tervek szerint hamarosan interjút közlünk a négy szerzővel, aki nem más, mint Molnár Csaba, Vékony Krisztián, Ronil Caine és Michael Walden.

Molnár Csaba a februári, 311-es Galaktikában már publikált egy novellát. 2012-ben pedig a Libri Aranykönyv közönségszavazásán második helyezést ért el A három kristály legendája című regényével. A többiek első kötetükkel jelentkeznek majd a sorozatban.

Amint lehet, közzétesszük a könyvek címét és a borítókat. Betekintést kínálunk majd az egyes regények történetébe, világába, és a műhelytitkokba is: miért és hogyan íródtak a kötetek. Ezen kívül dedikálásra is lehetőség lesz.  Természetesen az új sorozat és a szerzők a Galaktikaboltban is megjelennek majd.

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?