Az amerikai olvasók előtt is bemutatkoznak a zombi Bosszúállók

A képregényiparban szoktak lenni néha egészen brutális vadhajtások, ott volt például, amikor Deadpool kinyírta a teljes Marvel Univerzumot. Most angolul válik olvashatóvá egy 2015-ös, japán manga, melyben Tony Stark születésnapi buliját élőhalottak támadják meg. Az Avengers: Zombies Assemble főleg azoknak ajánlható, akik mindig is kíváncsiak voltak Thorra élőhalottként, és hasonló durvaságokra. Az, hogy egyáltalán egy isten miképp válhat zombivá, a műben el van magyarázva, így erről nem spoilereznénk, fedezze fel mindenki magának a rejtélyt.

Az eredeti manga hatalmas durranás és siker volt, amikor bemutattuk – árulta el David Gabriel, a Marvel marketingosztályának feje. Nagyon izgalmas egy olyan közönségnek elhozni ezt az új élményt, akik egyébként jó eséllyel nem találkoztak volna a Bosszúállók zombis kalandjával.

Az biztos, hogy ez a képregény érdekesebbnek tűnik még az Ultron koránál is, hiszen itt legalább vélhetően egy igazi kihívással néznek majd szembe a Bosszúállók. Az, hogy egy robot két percig világuralomra tör, nem nevezhető annak. A Zombies Assemble első száma májusban jelenik meg angolul az USA-ban, a Marvel online boltjában Magyarországról is megvásárolható lesz természetesen. Alább mutatunk pár borítót és képet hozzá, a rajzolás alapján ez a mű tényleg a japán mangák rajongóinak ajánlható, de nekik nagyon.

zombi-avengers2

zombi-avengers3

zombi-avengers4zombi-avengers6zombi-avengers5

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?