Borgesen túl – Argentin sci-fi

fejlec

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

Ezt láttad már?...

2 válasz

  1. RubuniM szerint:

    No offense, de nem értem a logikát, miért argentin sci-fivel kell feltámasztani ezt a címet. Ezt inkább egy következő, vagy azután lévő számban kellett volna elsütni. Kezdésnek (sci-fi ismerőseim szerint is) sokkal szellemesebb lett volna egy retro szovjet számmal indulni (vagy önmagában egy retro számmal).
    Ettől függetlenül szurkolok, hogy megjelenjen (sajnos az indiegogo alapján úgy tűnik nem fog), de egyelőre a feltámasztás értelmetlen. A fő hiba mégis inkább a marketingen van. Én spec. face-n 1 hónap alatt 3x láttam csak, hogy létezik ilyen kezdeményezés – és azért nem egy sci-fi oldalra vagyok feliratkozva -; ráadásul mint más kommentben írták is, kissé ügyetlen. Mostani állást látva pedig írtok egy ilyen elkésett cikket. Ezt minimum a bejelentés előtt kellett volna.
    Egyszerűen csak sajnálom, hogy a Meta ennyire nehézkesen próbálja összekaparni magát. Nem ezt az élőhalott állapotot érdemli.

  2. Dalmát szerint:

    Volt a MetaGalaktikának egy-két kötete, ami egy-egy nemzet fantasztikus irodalmából válogatott, de ezt nem nevezhetjük alapkoncepciónak, és nem is biztos, hogy erőltetni kellene. Időnként szívesen olvasnék argentin sci-fit a Galaktikában, de egy kötetnyire nem valószínű, hogy vevő lennék.

Minden vélemény számít!