Időutazás időgép nélkül – Interjú Molnár Csabával

Idő

Ezt láttad már?...

3 válasz

 1. solymosgyu szerint:

  Várok egy pozítív visszajelzésre. És ha jó lesz megveszem.

 2. vian szerint:

  Majd ha megjelenik akkor biztos lesznek visszajelzések. Nekem a hasonlóak közül Harrison-tól a Technicolor időgép volt az egyik legjobb hisz volt benne humor!
  A paradoxonok azok mindig érdekeltek.

 3. Tóth Teodóra szerint:

  Imádtam. Rég olvastam ilyen jót, pláne, ahogy látom második regényes szerzőtől. Szerintem ez a könyv egy nyugatibb országban vérprofi kiadóval és szerkesztővel világsiker lehetne. Olyan fordulatos és közben nagyon is pontos, mint egy Dan Brown regény.
  Ami kicsit zavart, hogy a szerkesztést, a váltásokat nem értettem teljesen, néha túl gyors, máskor meg túl lassú volt, nehezen rajzolódott ki a szerkezet, kicsit bonyolultra sikerült. Ennek talán az az oka, hogy „a regény teljes rendszerét megtervezem, a cselekményt a legapróbb részletekig kidolgozom, a szerkezetet felépítem” írja a szerző és az olvasó itt hátrányba kerül, nem látható át annyira könnyen számunkra, ami papíron megtervezve stimmelt.
  De mindez csak kötözködés, igaz kötözködni csak a legjobbakkal érdemes, a közepesek nem érnek meg ennyit :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>