Galaktika Klub – Gyakran Ismétlődő Kérdések

Galaktika KlubTárskártya | Platinakártya | Gyémántkártya | Partnerek | GYIK | Hírlevél | Friss hírek

Galaktika Klub – Gyakran Ismétlődő Kérdések

Hol lehet tagkártyát vásárolni?
A webáruházunkban (Galaktikabolt.hu) és a szerkesztőségünkben (1024 Budapest, Fény utca 2., I/4., hétfőtől péntekig 10-16 óra között.)

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak az egyes kártyák?
A kártyák olcsóbb vásárlást, Galaktika és Galaktika XL előfizetést, ajándékkönyvet, továbbá sok más kedvezményt és nyereményt kínálnak a klub tagjainak. Részletek a három kártyatípus saját oldalán: Társkártya, Platinakártya, Gyémántkártya.

Milyen módon lehet kifizetni a tagkártyát?
A szerkesztőségben: készpénzzel vagy bankkártyával.
A webáruházban: bankkártyával, Barion egyenleggel, utánvéttel, átutalással.

Mettől meddig érvényes egy kártya?
A kártya a tagdíj megfizetésének napjától egy évig érvényes.

Milyen adatok szerepelnek a kártyán?
A kártyán a tagság típusa (arany, platina, gyémánt), a tag neve, a kártya sorszáma, és az érvényességi dátum szerepel.

Hogyan kapom meg a kártyát?
A szerkesztőségben, személyes vásárláskor azonnal kiállítjuk.
Internetes vásárlás esetén a megrendelés feldolgozását és a pénz beérkezését követően átvehető a szerkesztőségünkben vagy postázzuk.

Mikortól élnek a kártya nyújtotta kedvezmények?
A kedvezményeket a kártya kiállításától kezdve lehet igénybe venni.

Miből és hogyan választhatok ajándékkönyvet?
A Metropolis Media bármelyik saját kiadású könyvét lehet választani, ami a szerkesztőségben vagy a webáruházban kapható. Internetes vásárlás esetén a könyv szerzőjét és címét kérjük megjegyzésben feltüntetni.

Hogyan kapom meg az ajándékkönyvet?
Átvehető a szerkesztőségben vagy postázzuk.

Hogyan vehetem igénybe a könyvekre szóló vásárlási kedvezményt?
Szerkesztőségünkben a tagkártya felmutatásával. A webáruházban pedig bejelentkezés után minden tagunk eleve a neki szóló, kedvezményes árakat látja.
Figyelem! A webshopunkban a kártyát érdemes regisztrált felhasználóként megvásárolni, mert csak ebben az esetben tudjuk a megfelelő kedvezményes árakat kínálni a kártyabirtokosoknak.

Milyen egyéb helyeken érvényes még a kártyám?
Folyamatosan igyekszünk minél több partnerrel megállapodni. Az aktuális lista megtekinthető a Partnerek  oldalunkon.

Hogyan vehetem igénybe a partnerkedvezményeket?
A legtöbb esetben a tagkártya felmutatásával. Ezzel együtt érdemes ellenőrizni a Partnerek oldalunkon, kinél mik a pontos feltételek.

Milyen nyereményekre lehet számítani?
Az előre bejelentett, folyamatos kedvezmények mellett rendszeresen lesznek olyan ajándékok, amiket nyereménysorsolás keretében fogunk kiosztani, kizárólag a tagjaink között. Ezekről mindig be fogunk számolni a Galaktika.hu és a Facebook oldalunkon, továbbá hírlevelünkben.

Lehet ajándékba is vásárolni kártyát?
Igen, de ebben az esetben a tagsági regisztrációhoz a megajándékozott személyes adatait kell megadni (név, e-mail cím, telefonszám). Amennyiben ez problémát okoz, érdemes kapcsolatba lépni a szerkesztőségünkkel.

Hogyan és mikor hosszabbíthatom meg a tagságomat?
A tagság lejárta előtt e-mailben értesítést küldünk, érdemes ekkor hosszabbítani. Ha valaki jóval a lejárat előtt, a folyamatban lévő tagsága közben vásárol ugyanolyan kártyát, mint amilyen van neki, akkor a lejárattól számított újabb egy évre vált tagságot.

Hogyan válthatok egyik kártyáról a másikra?
Aranykártyáról a másik két kártyára váltani csak a platina-, illetve gyémántkártya teljes díjának megfizetése mellett lehet. Ebben az esetben az új kártya a váltás napjától számított egy évig érvényes.
Platinakártyáról gyémántkártyára váltáskor két lehetőség közül lehet válaszatni:
– A két kártya díja közötti különbözet megfizetése esetén az eredeti lejárati idő nem hosszabodik meg.
– A teljes díj megfizetési esetén az új kártya a váltás napjától számított egy évig érvényes.

Működik-e még a Galaktika Baráti Kör (GBK)?
Az érvényes GBK tagság a lejárati dátumig a megszokott feltételekkel működik tovább. Mostantól azonban nem lehet új GBK tagságot váltani. Helyette vezettük be az aranykártyás klubtagságot.

Klubtagság nélkül is elő tudok fizetni a Galaktikára?
Nem, mostantól a Galaktika előfizetés megegyezik a Platinakártya, a Galaktika XL előfizetés pedig a Gyémántkártya kiváltásával. A kártyákhoz azonban az előfizetésen túl jóval több kedvezmény kapcsolódik, mint eddig.

Mi lesz a jelenlegi előfizetéssemmel?
A jelenlegi előfizetések a megszokott feltételekkel működnek tovább, egészen a lejárati dátumig. De mostantól meglévő előfizetést hosszabbítani már csak Platina- vagy Gyémántkártya kiváltásával lehet. Ha valaki nem akarja megvárni a hagyományos előfizetésének lejártát, akár most rögtön vásárolhat  Platina- vagy Gyémántkártyát, és máris igénybe veheti az új kedvezményeket. Ebben az esetben a kártyája nem a vásárlástól számított egy évig, hanem a régi előfizetés lejártához képest egy évig lesz érvényes.

Társkártyához kapcsolódó GYIK

FONTOS TUDNIVALÓK:

Ki igényelheti?

Aki nem rendelkezik Galaktika vagy Galaktika XL előfizetéssel, azonban családjában, baráti vagy ismerősi körében aktív Galaktika vagy Galaktika XL előfizető van.

Hányat lehet igényelni?

Egy előfizetéshez (Platina vagy Gyémánt klubkártyához) egy Társkártya igényelhető.

Ajándékba szeretnéd adni?

Természetesen erre is van lehetőség, ebben az esetben igényeld a kártyát, megjegyzés rovatba írd bele az ajándékozott nevét és e-mail címedre elküldjük az ajándék kupont, amit ki tudsz nyomtatni és át adhatsz. Erre ráírunk minden szükséges tudnivalót, amivel igénybe tudja venni az ajándékozott.

Mennyi idő alatt vehetem igénybe a kedvezményeket?

A partnereinknél azonnal, a webshopunkban a regisztrációt követő 3 munkanapon belül állítjuk át a kedvezményeket a regisztrációhoz tartozó e-mail címhez.

Hogyan tudom igényelni?

Az igénylés menete megegyezik bármely termékünk vásárlásával, azonban a MEGJEGYZÉS rovatban a vásárlás végén feltétlenül fel kell tüntetni, hogy kinek a Platina vagy Gyémánt klubkártyája mellé szeretnék igényelni (NÉV+KÁRTYASORSZÁM). A főkártyák érvényességét minden esetben ellenőrizzük.

Hová fordulhatok, ha egyéb kérdésem van?
Telefon: +36 1 457 0250, email: szerkesztoseg@galaktika.hu