Megérkezett a 2015-ös GBK ajándékkötet!

Legyél te is Galaktika Baráti Kör tag, hogy megszerezhesd az exkluzív ajándékkötetet, Stanley G. Weinbaumtól a Bolygóközi odüsszeiát!

A Marsot felderítő űrhajósok a sivatag mélyén gigantikus épületekre bukkannak… melyek talán korántsem olyan lakatlanok, amilyeneknek első pillantásra tűnnek.

A megbélyegzett, állását vesztett pilóta mégiscsak visszatérhet az űrbe, de a Jupiter egyik holdjára indult expedíció hátterében sötét titkok lappanganak.

Mindeközben a Földön is meglepő dolgokra derül fény: egy új gyógyszer hataloméhes démonná változtat egy törékeny, fiatal lányt; Ludwig professzor zseniális találmánya a nézőt egyenesen a film valóságába röpíti; rettentő természeti katasztrófa következtében Közép-Amerika a tengerbe süllyed, és az egész világ éghajlata drasztikusan megváltozik; egy forradalmian új technikának köszönhetően az ember bepillantást nyerhet párhuzamos univerzumokba…

Az SF amerikai aranykorának egyik legizgalmasabb szerzője igazságtalanul rövidre szabott élete alatt is számos emlékezetes történetet vetett papírra, melyek közül nyolc most első ízben lát napvilágot magyar fordításban, kizárólag a Galaktika Baráti Kör tagjai számára.

A GBK-tagság az exkluzív kötet mellett más előnyökkel is jár: a tagok a nyomtatott Galaktika Könyveket 25% helyett 35% kedvezménnyel vásárolhatják meg nálunk!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

2 hozzászólás

 1. turaijeno szerint:

  Szeretném végre megtudni, hogy ebben az évben milyen új könyveket olvashatunk!
  Szeretném azt is megtudni, hogy az újonnan kiadásra kerülő Arthur C. Clarke – 2001. Űrodisszeia című klasszikusban milyen extra tartalom lesz? Netán ebből is maradtak ki részek?
  Gratulálok a 300. Galaktikához a Szerkesztőségnek is és az Olvasóknak is! A kitartásért!
  Üdvözlettel:
  Turai Jenő

Vélemény, hozzászólás?