Nyerj Galaktika bögrét!

Egyesek szerint, ha stoppal vagy más módon útra kelünk a galaxisban, akkor mindenképpen vigyünk magunkkal egy útikalauzt. Továbbá egy törölközőt. Mi viszont úgy gondoljuk, van egy harmadik tárgy is, ami nélkülözhetetlen: mégpedig a bögre.

Bárhová is vessen a sors, egy bögrével bármikor otthonossá tehetjük környezetünket. Legyen szó a saját lakásunkról, a munkahelyi asztalunkról vagy egy wampa jégbarlangjáról a Hoth bolygón. Szürcsölhetünk belőle kellemes, forró italokat, tarthatuk benne ceruzát, vagy akár fegyverként használhatjuk, ha meg kell verekednünk egy predatorral.

Bíztunk benne, hogy a galaktikus utazásokat kedvelő olvasóink bögre-pártiak, ezért legyártottuk egy darab Galaktika feliratú bögrét, majd leklónoztuk néhány ezer példányban. A készletet jelenleg egy interdimenzionális raktárunkban tároljuk, ahonnan fénypostával bármikor tudunk szállítani kedves megrendelőinknek. A bögre kapható a szerkesztőségünkben, vagy megrendelhető az interneten. Az ára 1490 Ft (ezért a pénzért még egy vogonnak is megéri), de a Galaktika Klub tagjainak viszont csak 1290 Ft.

Annak érdekében, hogy felhívjuk az univerzum figyelmét a mi fantasztikus, új termékünkre, őrületes bevezető akciót találtunk ki. Május 30-án kisorsoljuk azt az egyetlen, megismételhetetlen bögrét, amiből a többit klónoztuk!  Plusz egy klónozottat. De nem mondjuk meg, melyik melyik.

A sorsoláson automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is. Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játunk véget ért! A nyertesek:
Hiripi Ferenc (Bp)
Dr. Tóth Péter (Maglód)
Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?