OLVASÁSGALAKTIKA  ÉLMÉNYKAMPÁNY 2016

Az Olvasásgalaktika partnere a maszka.hu jelmezkölcsönző.

Az Olvasásgalaktika partnere a maszka.hu jelmezkölcsönző (fotó: Székács Alexa)

 

Elindult az Olvasásgalaktika élménykampány, amely keretében 200.000 db Galaktikát oszt szét a kiadónk. Ez 20 millió oldalnyi élmény!

A kampány csúcspontjaként december 8-án plusz 10 perc olvasásra buzdítunk, és eseményeket tartunk az ország számos pontján.

Ha mind a 200 ezer résztvevő csak tíz perccel olvas többet, az összeadva négy évnyi olvasás egyhuzamban! A szervezők szerint a lehetőség nyitott, hogy bárki olvasson: kérjen egy Galaktika magazint!

A kampány másik kiemelt célja, hogy minél több fiatalt bevonjon az Olvasásgalaktikába.

„Színvonalas  science-fiction olvasására biztatnánk, ebben ugyanis megtalálhatnák a példaképül választható hősöket éppúgy, mint a társadalmi és etikai kérdések élvezetes stílusban megírt elgondolkodtató felvetéseit, miközben a tudományos ismeretterjesztő irodalom utáni igényüket megalapozhatnák.” (dr. Mund Katalin szociológus)

„Részben az amerikai egyesült államokbeli adatok (Bethune, 2012), részben magyar tapasztalatok alapján feltételeztük, hogy hazánkban is előtérbe került egy olyan műfaj, amely korábban kifejezetten „rétegirodalom” volt – a fantasztikus regények.

Az Olvasásgalaktika keresi a partnereket, közösségeket, cégeket, akik nagyköveteink lesznek, és segítik az Olvasásgalaktika növekedését.

Információ: olvasas@galaktika.hu

Olvass a jövőbe!

Kozák Tibor
kampánymenedzser

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?