Szerelmi háromszög a világvége után

Z, mint Zakariás címmel film készült Robert C. O’Brien 1974-es, azonos című regényéből. A történet szerint egy világméretű katasztrófa után, amely szinte a teljes emberiséget kiirtotta, egy fiatal nő egyedül él egy elzárt völgyben. Ám egyszer csak feltűnik egy férfi, akivel a kezdeti félelmek leküzdése után közelebbi kapcsolatba kerülnek. Ekkor azonban egy újabb férfi jelenik meg a színen.

A női főszereplő Margot Robbie ausztrál színésznő, aki játszott már az Időről időre című romantikus sci-fiben, tovább A Wall Street farkasában, és friss filmje a Focus: A látszat csal.

Az első férfi Chiwetel Ejiofor, akit a SerenityAz ember gyermeke és a 2012 című sci-fikben láthattunk már, és szerepelni fog A marsi filmadaptációjában, ami magyarul Mentőexpedíció néven fut majd a mozikban. A 12 év rabszolgaságban nyújtott alakításáért pedig Oscar díjra jelölték.

A második férfit Chris Pine játssza, akit az új Star Trek filmekben Kirk kapitány szerepében láthatunk. A kritikusok dicsérik a Z, mint Zakariásban nyújtott alakítását.

A film augusztus 21-én kerül az amerikai mozikba, a magyar premierről még nincs hír.

Szereted a disztópiát? Nézd meg a Galaktikabolt kínálatát ebben a témában!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?