A Blizzard tagadja, de lehet, hogy titokban készül a Diablo 4

A Blizzard a közelmúltban sokszor elhessegette a híreket, miszerint egy újabb résszel  bővülne a Diablo széria. A mostanában kirakott Blizzard hirdetések viszont arra engednek következtetni, hogy a cég meggondolta magát és mégis érkezhet a Diablo 4.

A cég oldalán, valamint hivatalos közleményekben szoftverfejlesztőket, karaktertervezőket, sőt kreatív direktort is keresnek. Mindezek mellett még olyan társproducerre is igény van a Blizzardnál, aki kifejezetten akció-szerepjátékokban, és nagy költségvetésű játékkészítésben jártas.

Sokan azt vitatják, hogy esetleg egy új Diablo 3 kiegészítőről van-e szó, de akkor nem lenne szükség ennyi új “izomra”. Látszólag a Blizzard ismét beadta a derekát és hozzálátott a Diablo 4 megszervezéséhez. A kékek ezt az üzleti döntését nem nevezhetjük meglepőnek, hiszen a Blizzconon is bejelentették a WoW Classic szervereket a játékosok nyomására, és úgy tűnik, hogy az új játék is ennek a közös akaratnak az eredménye lesz.

Valóban meglepő volt, hogy karácsonykor is pár ezer forintért adták a Diablo 3-at, de már akkor is sejteni lehetett volna, hogy valami készülődik.

Facebook hozzászólások

You may also like...