A Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét, James Gunnt

James Gunn eddig se fogta vissza magát, amikor twittelésről volt szó, a rendező szabadszájúsága pedig most vélhetően a karrierjébe fog kerülni. A Disney ugyanis menesztette a direktort, így nem Gunn készíti Űrlordék következő kalandját, A galaxis őrzői 3-at. Az indok? Évekkel ezelőtt a szakember pedofíliával és nemi erőszakkal kapcsolatos poénokat tett közzé a Twitteren. Az biztos, hogy a rajongók csúnyán ki fognak akadni, a Disney velük se bánt kesztyűs kézzel, amikor a bejelentést megtették a Comic-Conon.

A Variety kiemelt kettőt az ízléstelen poénok közül, akit érdekelnek, hogy mi borította a bilit a Disney-nél, itt elolvashatja őket. James Gunn mielőtt deaktiválta volna az accountját, természetesen elnézést kért furcsa humora miatt, a multimilliárdos céget azonban száz százalék, hogy ez nem fogja meghatni.

A #metoo korában az emberek és a szórakoztatóipari cégek az ilyesmire rettentően ki vannak hegyezve, úgy tűnik, hogy Kevin Spacey és Weinstein ügye olyan lavinát indított be, aminek sokan fognak még “áldozatául” esni.

Facebook hozzászólások

You may also like...