A Disney visszavesz a Star Wars filmek tempójából

A Disney elnöke, Bob Iger a napokban arról nyilatkozott az amerikai sajtóban, hogy a Solo buktája után változtatnak az üzletstratégiájukon, így a megszokotthoz képest lassabban érkeznek majd a Star Wars filmek. Az utolsó Jedik és a Solo: Egy Star Wars-történet premierje között mindössze 5 hónap telt el, sokan ennek tudják be a spinoff által generált rossz nézettséget. A bukáshoz kellett persze az is, hogy az eredeti rendezőket le kellett cserélni és még Ron Howard se tudott csodát tenni az alapanyaggal.

Rosszul időzítettünk, ezt a hibát teljesen magamra vállalom…  lassítani fogunk a Star Wars filmek tempójából, de persze ez nem jelenti azt, hogy leállnánk velük. Jön a J. J. Abrams-féle Episode IX, illetve a Trónok harca alkotóinak új sagája is. Az biztos, hogy innentől kezdve óvatosabbnak kell lennünk, hogy mikor érkeznek ezek a filmek – árulta el Bob Iger a Hollywood Reporternek.

Amiről Iger nem beszél, az az, hogy jön még elvileg Rian Johnson részéről is egy különálló trilógia, illetve a Boba Fett filmnek már rendezője is van, James Mangold személyében. Lesz itt még tartalom bőven, amit a Disney ránk áraszt, az Episode IX után érkező felvonások pedig azért lesznek érdekesek, mert a Skywalkerek azokból már elvileg teljesen kimaradnak.

Persze amennyiben a Disney meg nem gondolja magát.

Facebook hozzászólások

You may also like...