A Dying Light is beállt a sorba, és kiadott egy Battle Royale játékmódot

A Dying Light napjaink egyik legjobb posztapokaliptikus zombis játéka, amely mesteri módon keresztezi az ugrálós kalandjátékok dinamikus játékmenetét, a DayZ-szerű realisztikus túlélőjátékok kőkemény veszélyeivel.

Ugyan a Dying Light 2 már itt van a küszöbön, a fejlesztők mégis egy meglepetés kiadással, Battle Royale móddal áldották meg ezt a zombis játékot. A Dying Light Battle Royale módja abban különbözik az összes többi játékmódtól, hogy nem 100 hanem csak 12 játékos tör egymás életére.

Sajnos a Dying Light: Bad Blood csak multiplayer játék, szóval aki ismét egy olyan magával ragadó kalandra vágyik, mint amit az eredeti Dying Lightban kaptunk, azoknak még várniuk kell a játék második kiadására.

A Battle Royale játékmód már igazából egy lerágott csont, mégis érdemes lehet megnézni a Bad Blood-ot, mert a játék parkouros mechanikái, és a zombik gyilkos jelenléte még egy érdekes csavart tehet a játékstílusba.

A játék már most Steamen beszerezhető 20$-ért, de sokan azt rebesgetik, hogy hamarosan ingyenesen játszható lesz, így ha nem vagy türelmetlen, egy pár hónapon belül már pénztárcabarát lesz a Dying Light: Bad Blood.

Kedvcsinálónak tekintsd meg a Dying Light: Bad Blood hivatalos trailerét lentebb.

Facebook hozzászólások

You may also like...