Kiszivárgott az új Superman játék posztere

Közeledik az E3-as konferencia, ahol a nagy cégek a legújabb játékaikat fogják bejelenteni és megmutatni, viszont a türelmetlenebbek már magánnyomozóknak álltak, azért hogy pár nappal előbb kideríthessék, hogy mik lesznek a 2019-es év legjobban várt címei.

A hobbi cyber nyomozók már elő is álltak egy elmélettel, miszerint egy új Superman játék van készülőben, amit a Rocksteady stúdióban rejtegetnek a fejlesztők a kíváncsi szemek elől, és hirtelen jó pár pletyka napvilágot is látott a címről.

A hírek szerint, az E3-on a játék Xbox-os verziójával fogunk találkozni, egy játékmenet videó keretében. A videóban Supermant és Brainiacot láthatjuk majd, ahogy a gonosz Brainiac megtámadja Metropolist, és Superman meglehetősen legyengül a harcok után. Több forrás alátámasztja azt a lehetőséget, hogy Brainiac lesz a főgonosza az új játéknak.

A kiszivárogtatott infók után még egy Supermanes kép is kikerült a twitterre, ami lehetséges, hogy a Superman játéknak az első posztere. A fotó szerint az új játék címe Superman: World’s Finest, ami egy elég erős képregényes utalás, hiszen a füzetekben a Batman-Superman páros neve volt ez, és így nagy esély van rá, hogy az új játék egy univerzumban lesz az Arkham játékok világával.

Sajnos a híreket nagyon óvatosan kell kezelnünk, mert a leírt játék története meglehetősen hasonlít az Injustice 2 sztorijára, plusz ezek még nem hivatalos hírek, csak egyéni nyomozások és információ szivárgások eredményei, viszont minden bizonnyal van valami a dologban, mert még a Warner Bros is megjegyezte, hogy nagy bejelentésekkel készülnek az E3-ra.

Mindenesetre, most mást nem tehetünk, csak reménykedve várhatunk, hogy az E3 Mikulása meghozza a várt Superman játékot, mert az Injustice kivételével nem nagyon játszottunk még igazán jó Superman játékkal.

Facebook hozzászólások

You may also like...