A Google Lunar XPRIZE Team Summit progamjai

A Team Summittal párhuzamosan számos izgalmas program lesz megtekinthető a Design Terminálban.

Rover show:
Az egyik ilyen esemény egy három napos holdjáró-bemutató lesz, amelyen megnézhetitek a japán Hakuto csapat Tetris nevű prototípusát, a német Part Time Scientists Asimov Junior nevű roverét és természetesen a Puli eszközei is a helyszínen lesznek.

Helyszín: Design Terminál Konferenciaterem

Időpontok:
Június 3: 13:00 – 18:00
Június 4: 10:00 – 18:00
Június 5: 10:00 – 18:00 (Csak galéria)

További információ: http://glxp2014.pulispace.com/hu/rover-show

Planetárium:
Mikor voltatok utoljára planetáriumban? Na ugye!
Június 4-én és 5-én az Akváriumban felállított Utazó Planetárium több alkalommal is levetíti a Google Lunar X Prize versenyéről szóló “Vissza a Holdra – egyszer s mindenkorra” című teljes kupolás filmet. A film az első magánerőből finanszírozott robotegység Holdra jutatattásának történetét meséli el. A show alapvető tudományos információkat, spekulációt tatalmaz a holdi kolónia létrehozásához, és bemutatja a Google Lunar XPRIZE versenyében részt vevő csapatok küzdelmét a fődíjért.

További információk és vetítési időpontok: http://glxp2014.pulispace.com/hu/dome-show

TEDx
Ti mihez kezdenétek egy holdbéli barlanggal, ha találnátok egyet? Szerintetek az űrtechnológia vívmányainak segítségével hogyan lehetne elérni és fejleszteni a vidéki és a nehezen megközelíthető területeket? Egyáltalán kié az űr? Ha érdekelnek ezek a kérdések és persze a válaszok, gyertek el pénteken 17.00-tól az Akváriumba, a TedxBudapest Future 2.0-ra.
A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell: https://www.eventbrite.com/e/tedxbudapest-future-20-tickets-11748777911

Már csak egyet kell aludni és indul a Hold Hét! Jobbnál jobb programokkal várunk benneteket, még nem késő áttervezni a hetet.
Infók: http://glxp2014.pulispace.com/hu/
És ha még nem mondtuk volna, buli is lesz: Június 6-án, pénteken este 9-től az Ötkertben várunk mindenkit egy jó kis after party-ra. Mi ott leszünk!

Puli Space Technologies

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?