A nap kérdése: vajon értelmes befejezést kap majd a Westworld?

A Westworld második évados premierjére brutálisan sokat kellett várniuk a rajongóknak, a legújabb 10 epizód pedig az első etaphoz hasonlóan nehezen érthetőre sikeredett. Az alkotókat sok néző rögtön meg is vádolta azzal, hogy hasonló végkifejletre játszanak, mint annak idején Damon Lindelofék tették a Losttal. Ergo fogalmuk sincsen a showrunnereknek, hogy milyen befejezést kap az HBO sci-fi sorozata.

A produkció nézettsége ráadásul visszaesett a 2. évadra, ez azt jelzi, hogy hiába mutogattak szamurájokat, indiai kalandparkot, kaptunk rendkívül erős indián szerelmi történetet, nem biztos, hogy a Westworld lesz a következő Trónok harca. Lisa Joy, a széria egyik készítője rögtön adott is egy nyilatkozatot a sajtóban, hogy megnyugtassa a kétkedőket, a Westworld lezárása nem fog csalódást okozni a rajongóknak.

Tudjuk, hogy mi lesz a Westworld vége, már a pilot elkészítése óta. Már most elárulhatom, hogy nagyon érzelmes lesz. Azt egyelőre nem árulhatjuk el, hogy mikor fejezzük be a sorozatot, azonban minden évadban arra törekszünk, hogy egy kerek fejezetet meséljünk el, majd belekezdjünk egy újabba. A produkció nagy kérdése, hogy meddig fejlődhetnek az androidok, ezt pedig szeretnénk majd meg is válaszolni.

Facebook hozzászólások

You may also like...