Apex Legends, avagy az idei év legnagyobb meglepetése

Végre megérkezett az idei év egyik legnagyobb meglepetés játéka, az Apex Legends. Az új battle royale játékban 7 karakter közül választhatunk egy hőst, akivel nekiveselkedhetünk az óriási játékmezőnek. Ebben a vadi új játékban egyike vagy egy 3 fős csapatnak, akiknek csak egy céljuk van, a többi játékos életének a kioltása.

A játékot leginkább úgy lehetne leírni, mint az Overwatch és a PUBG játékok keresztezése, hiszen belső nézetes sci-fi battle royale-ról van szó, hősökkel játszunk és még hős képességekkel is rendelkezünk. A Fortnite-hoz is hasonlít egy kicsit a játék abban, hogy battle royale, illetve, hogy ingyenes, így most mindhárom játéknak egy óriási kihívóval kell számolnia a legnépszerűbb játék címért. Ugyan ezzel a formátummal már próbálkozott a Paladins Battle Royale, de sajnos annak a játéknak sosem sikerült ilyen színvonalú szórakoztatást nyújtania, mint most az Apex Legendsnek.

Az Apex Legends egyre több gépre kerül fel, ráadásul crossplay nélkül játszható konzolokon is, természetesen ott is ingyen. Már most rengeteg skint nyithatunk loot boxokból, és be is vásárolhatunk szebbnél szebb skinekből, ha valami megtetszik.

Ez a játék irtó nagy mulatság, izgalmas és a taktikus összecsapásokra ösztönöz. Rendkívül kielégítő érzés szórni a golyókat, ráadásul erős észak-európai akcentussal beszélnek a karakterek, így olyan mintha sci-fi vikingek között válogatnánk a karakterválasztó képernyőn. Mindezt fantasztikus zenével spékelték meg.

Majdnem tökéletes, de egy-két hiba sajnos előfordul a játékban. Például, ha egy hálózatról akartok játszani, akkor az IP cím egyezés miatt előfordul, hogy kirúg a játék a meccsből, de random crashek és disconnectek is megzavarhatják a játékmenetet. Biztosak lehetünk azonban benne, hogy ezek az apró hibák javításra kerülnek hamarosan.

Facebook hozzászólások

You may also like...