Végre megvan, hogy mikor érkezik a The Last of Us II

A  The Last of Us című zombis játék a PlayStation 3 egyik nagy exkluzívja volt, amely mostanra kultusz státuszba lépett. Nem is csoda, hogy a posztapokaliptikus címet később PlayStation 4-re is kiadták, egy Remastered kiadás keretein belül. A rajongók régóta várják, hogy vajon mikor érkezik a The Last of Us II, a State of Playen pedig végre megkaptuk a dátumot.

2020. február 21.

Már csak eddig kell várnunk, hogy visszatérhessünk a The Last of Us fojtogató világába, ezúttal már várhatóan csak Ellie-t irányítva, bár a bejelentő trailerben felbukkan azért Joel is… Tessék nézni:

Azok a PlayStation Plus előfizetők, akiknek nincs meg az első rész, most felhozhatják magukat az elmaradással, hiszen októberben ez a játék lesz az egyik, amelyet a felhasználók ingyen megkapnak. Addig meg is tartják, amíg PS Plus tagok.

A The Last of Us II-vel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a játék a PlayStation Magyarország jóvoltából magyar felirattal jelenik meg. Így maradéktalanul élvezhetik azok is a zombis kaland folytatását, akik nem perfektek angolból.

Facebook hozzászólások

You may also like...