Assassin’s Creed sorozat jöhet a Netflixre?

Aymar Azaizia, az Assassin’s Creed tartalomigazgatója egy Reddites kérdezz-felelek során elárulta, hogy tervbe van véve egy kisképernyős sorozat, amely az Assassin’s Creed világában játszódik majd.

Azaizia messzemenő részleteket nem árult el, csupán ennyit fűzött hozzá a kérdéshez, miszerint lesz-e tévésorozat a franchiseból: „Mint a film esetében, idő kell ahhoz, hogy olyasmit tegyünk le az asztalra, amire büszkék lehetünk, de ha azon tűnődsz, hogy tervbe van-e véve… IGEN.”

Nos, nagyon reméljük, hogy a filmhez semmi köze nem lesz a sorozatnak, de annyi biztos, hogy a játékot fejlesztő Ubisoft nem tétlenkedik addig sem. Mivel úgy tűnik, idén sem lesz új AC játék, valamivel fent akarják tartani az érdeklődést, és láthatólag eltökélt céljuk kiterjeszteni „birodalmukat” a mozivásznakra is.

A Ubisoft Motion Pictures zászlaja alatt készül a Splinter Cell film, kedvenc dünnyögő színészünk, Tom Hardy főszereplésével, illetve valamikor érkezik majd egy Division mozi is, melyben Jake Gyllenhaal vállal főszerepet.

Yves Guillemot, a Ubi egyik fejese még tavaly elárulta, hogy a Netflix-szel tárgyalnak egy tévésorozat elkészítésével kapcsolatban. Ez lehet az Assassin’s Creed? Ha a műsor a Netflixre kerülne, akkor még van fény az alagút végén, de az már alapvető probléma, hogy a kritikailag és nézők szerint is pocsékul sikerült filmhez hasonlítják a sorozatot.

Amint befut az előzetes, vagy még több információt tudunk meg a készülő projektről, jelentkezünk.

Ha lehetne választani, ti melyik Assassin’s Creed sztori-feldolgozásnak örülnétek?

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?