Maciej Rebisz képe az augusztusi Galaktikán

Megjelent az augusztusi Galaktika!

Igyekszünk minden hónapban írni pár mondatot azokról a művészekről, akiknek képét a magazin címlapján láthatunk. Saját grafikusunk készíti el a végleges változatot, de még is, érdemes pár apróságot megemlíteni ezekről a tehetséges emberekről, akiknek munkáit érdemes megcsodálni.

Az augusztusi számban többek között olvasni lehet a Jupiterről és a Szaturnuszról, nem véletlen, hogy egy olyan kép került címlapra, amelyen a Jupiter szerepel.
A képet készítette Maciej Rebisz lengyel művész.

Bio

Maciej concept artist és illusztrátor Lengyelországból. 2005-ben kezdett a digitális művészettel foglalkozni, 2010 óta pedig már profi szinten űzi a szakmát. Szabadúszóként készít illusztrációkat könyveknek, magazinoknak, kártya és társasjátékoknak/táblajátékoknak, de ezenkívül készít koncepciós terveket és illusztrrációkat különféle projektekhez és játékokhoz, főleg scifi témában.

Maciej Rebisz – Jupiter – Galaktika cover képanyag

Szereti az űrutazást és űrkutatást, minden olyan technológiát ami ezzel kapcsolatos, és igyekszik képeit minél realisztikusabbra készíteni. Jelenleg a Platige Image 3D stúdiónál dolgozik művészként, főleg videojátékokhoz gyártott cinematics videókon dolgozik.

Szabadidejében igyekszik személyes művészi projektjét is elkészíteni, “Space That Never Was” címmel, amiről egy kisfilm is készül. Különböző űrkutatással foglalkozó intézetekkel és cégekkel is együtt dolgozott és dolgozik, mint az ESA, NASA, Arizona State University.

Ha szeretnétek többet megtudni Maciej-ről és munkájáról az alábbi oldalakon lehet őt elérni és megtekinteni munkáit:
https://www.facebook.com/maciej.rebisz
https://www.artstation.com/mac
http://spacethatneverwas.tumblr.com/

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...