Az 51-es körzeti nagy mészárlás

A július kétségtelenül legextrémebb híre volt, hogy a Facebookon szerveződik az 51 –es körzet elfoglalása. De ha eldurvul, mészérlás lehet a vége, ahogy ez a videó bemutatja.

Az 51-es körzet egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén. A terület a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, melynek déli részén egy nagy területű titkos katonai repülőtér van. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése, de az ufó-hívők szeriint a területen földönkívüli kísérleteket végeznek, bár ezt az elképzelést azonban eddig senki sem tudta igazolni.

A Facebookon szeptember 20-ára meghirdetett esemény programja szerint a résztvevők egy UFO tematikájú turistaközpontnál találkoznak, megszervezik a bejutást, majd megrohamozzák a szigorúan őrzött bázist, és megkeresik a földönkívüliekre utaló bizonyítékokat. A cikk megírásának pillanatáig 1,9 millióan jelezték részvételi szándékukat.

Bár a legtöbben sejtik, hogy csak egy vicc van a háttérében, azért sokan aggódnak, hogy az elvakultabb hívők komolyan veszik az eseményt. Az amerikai légierő figyelmeztetést adott ki, hogy a körzetet a légierő tesztekre és kiképzésre használja, a területet fegyveresek őrzik, a belépés minden esetben nagyon veszélyes.

Az ArmA 3 egy többfelhasználós, nyílt világú realizmusra épülő harcszimulációs játék. Ebben a játékban valaki lemodellezte, hogyan is zajlana le az ostrom. A végeredmény alapján nem véletlenül kapta az 51-es körzeti mészárlás címet.

Facebook hozzászólások

You may also like...