Megjelent Bram Stoker A fehér féreg fészke című kötete!

Adam Salton nagybátyja hívására Ausztráliából hazaérkezik Angliába, hogy átvegye örökségét, a családi birtokot. A fiatalember azonban már az első naptól kezdve különös eseményekkel szembesül: a helyi nobilitások egymás ellen intrikálnak, látszólag természetfölötti erőket is igénybe véve, a környékbeli jószágokat pedig kígyók tizedelik. És mintha ez nem lenne elég, egy legendás szörnyeteg is feltűnik, a Fehér Féreg, amely embereket is képes magával ragadni föld alatti odvába, ha megéhezik.
Bram Stoker, Drakula figurájának világhírű megalkotója újabb rémségeket zúdít a borzongani vágyó olvasó nyakába, de a regény első magyar nyelvű közreadásával nem csupán ijesztgetni szándékozunk, hanem tisztelegni is az ír irodalom klasszikusa előtt. Ha pedig a cím ismerősnek tűnik, az nem véletlen, mert a hazai mozik is vetítették a mű filmváltozatát, A fehér féreg búvóhelye címmel.

„Szürreális mese, túlcsorduló fekete humorral.”
– The New York Times

„Noha munkásságának többi része homályba veszett a Drakula kirobbanó és tartós sikere mellett, valamennyi írása hátborzongató élményt nyújt, és akár kötelező olvasmány lehetne.”
– Library Journal

Bram Stoker: A fehér féreg fészke
Eredeti cím: The Lair of the White Worm
Sorozat: Metropolis Könyvek
Fordító: Gálvölgyi Judit
Oldalszám: 224 oldal
ISBN/EAN: 9789639828292
Bruttó fogyasztói ár: 2370.- Ft

A kötet megvásárlása a Galaktika boltban
A kiadó összes könyve a Galaktika boltban
A Metropolis Könyvek sorozat kötetei az Enciklopedia Galaktika oldalain

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?