Az Amazon mutatja be a Setét Torony tévésorozatot

Habár a film jó nagy bukás lett, mégis úgy tűnik, hogy elkészül a Setét Torony sorozat, mely a legfrissebb hírek szerint az Amazonhoz került. Így a streaming szolgáltató fogja bemutatni a szériát, teljes újrakezdésről van szó egyébként, azaz a filmhez semmilyen módon nem fog kapcsolódni a kis képernyős adaptáció. Az Amazon nagyon belekezdett mostanában, hiszen berendelték A Gyűrűk Ura sorozatot is, mely akár a következő Trónok harca lehet a közvélemény szerint.

A Setét Torony világa nagyon jó alapanyag egy sorozathoz, tipikusan olyan univerzumot épített fel Stephen King a könyvekkel, melyet egy 2 órás filmben feltérképezni közel lehetetlen. Sok részletet egyelőre nem tudni a szériáról, az biztosnak tűnik, hogy a The Walking Dead korábbi készítője, Glen Mazzara lesz a produkció showrunnere. Egyes források szerint a filmet afféle bevezetésnek szánták, a sorozat pedig kánon lesz, amely jó hír lehet a tősgyökeres rajongóknak.

Stephen King elmondása alapján az Amazon-féle Setét Torony reboot lesz, egyes források szerint pedig a múltban játszódhat. Hátha nem rontják el.

Facebook hozzászólások

You may also like...