Szétesik a The Walking Dead?

Az AMC-n futó The Walking Dead jó ideje árnyéka önmagának, ugyanis a készítők a sorozatot inkább a lövöldözős akciófilmek irányába vitték el, ahelyett, hogy a lélektani drámát erőltetnék. Ezt meg is érezte a leghíresebb zombis produkció, ugyanis a nézettsége a 8. évadban olyan mélyre került, mint ahol a 2. szezon idején volt. A még megmaradt rajongóknak rossz hír, hogy mindezek tetejében Andrew Lincoln is távozik a 9. szezonban, mely idén ősszel debütál. A Rick Grimes nevű sheriffet alakító színész már a pilot óta benne van a The Walking Deadben, Lincoln azonban úgy nyilatkozott, hogy ideje új kihívások után néznie.

Rick már csak 6 részben lesz benne, aztán jó eséllyel őt is kinyírják, ahogy azt nemrég Carllal, a férfi fiával is megtették, akit Chandler Riggs játszott. A The Walking Dead stábja kénytelen új főszereplő után nézni, a hírek szerint pedig a képregényekben eredetileg nem szereplő, redneck Daryl Dixon (Norman Reedus) lehet a befutó.

A The Walking Dead háza táján további bonyodalmak is vannak, hiszen egy másik fontos színész, Lauren Cohan is végleg távozhat, őt Maggie szerepében ismerhettük meg a 2. szezonban. Egyre gyülekeznek tehát a sötét felhők a The Walking Dead stábjának feje fölött, nagy kérdés, hogy a 10. évadot megéri-e a sorozat.

Facebook hozzászólások

You may also like...