Az első és talán utolsó képek az elkaszált Stranger Things játékról

A Telltale játékkészítő csapat feloszlott, több száz fejlesztő került az utcára, és nem egy program marad befejezetlenül, mint például a The Walking Dead széria, vagy pedig a Stranger Things játék változata.

A keserű hír hallatára majdnem minden amerikai játékos cég kiadott értesítést arról, hogy a Telltale-es készítőket szárnyaik alá veszik, amennyiben nem sikerül új munkahelyet találniuk. Így tett például a Blizzard, illetve az Epic Games is. Ugyan a fejlemények hallatán azt hihetnénk, hogy minden Telltale-es játéknak befellegzett, ez korántsem igaz, hiszen a játékok szerelmesei nem hagyják annyiban a dolgot.

Elsősorban a Netflix állt elő azzal, hogy a készülő Stranger Things játék nem veszhet el, és már keresik is a lehetőséget, hogy mégis kiadhassák a sorozat játékadaptációját.

Egy pár GIF is kikerült az internetre, ahol szemügyre vehetjük a Stranger Things játékot mozgásban, reméljük sikerül majd valamiféle megegyezésre jutnia a Netflixnek és a Telltale-nek, mert érdekes lenne még jobban megismerkedni a Stranger Things világával.

 

 

 

Facebook hozzászólások

You may also like...