Nagy durranás lesz az orosz túlélőjáték, a Metro Exodus

A nukleáris tél és a halálos vírus okozta apokalipszis még sosem volt olyan izgalmas, mint az érkező Metro Exodus játékban. Oroszországot látogathatjuk meg benne, ahol nem csak a szibériai tél isteni csapása, hanem az ember nukleáris csapásai is nehezítik az életkörülményeket, aláásva a GDP növekedését.

A Fallout 76 óriási bukása után ez a játék próbálja meg átvenni a lövöldözős apokaliptikus játékok iránt érdeklődők figyelmét, ugyanis a metrókban való élet minden eddigi lövöldözős játék alapötletét maga mögé utasítja, hiszen ki ne szeretne metrózni BKK jegy nélkül?

Hogy hogyan is küzdöd le az eléd álló gátakat, a tökéletes M3-mas metróvonalon való életért cserébe, az csak rajtad múlik. Ha szeretsz lopakodni, és a háttérből mozgatni a szálakat, az éppen annyira lehetséges lesz, mint fejjel előre beugrani 10 zombiellenőr közé, és szétrobbantani a 200 forintos pizzázót gyrosostul.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor csekkold le a játék trailerét, melyben epikus zenével és angol kommentárral mondja el a főnök a játékban való teendőket, és buzdít arra, hogy előrendeld ezt a frenetikus csodát, ami ez a játék (lesz, ha minden ígéretüknek megfelelnek).

 

Facebook hozzászólások

You may also like...