Mechet vezető hörcsög lesz az egyik népszerű sci-fi játék új hőse

Az Overwatch hőslövölde, a Blizzard legfrissebb játéka, melyben hardcore sci-fi környezetben kell az ellenfél törekvéseinek gátat vetnünk, azaz meg kell állítanunk a pontfoglalásban vagy, hogy a célig tolják a payloadot.

Ugyan elég komikusnak tűnhet a játék első leírásra, mégis a Blizzard kezéből került ki, ezért nagyon sok gondot fordítottak a karakterek kidolgozottságára és kinézetére.

Ha új Overwatch hősről volt szó, eddig mindig valami nagyon komolyra, és hősiesre számítottunk. Mindegyik karakter beleillett az Overwatch történetének nagy kirakósába. Például Orisa, akit egy kislány hozott létre, azért, hogy megvédje Numbani lakosait a gonosz Doomfisttől, vagy legyen szó Moiráról a kettős ügynökről, akinek egy másik karakter, Reaper köszönheti képességeit, vagy ott volt Brigitte, aki még egy játszható karakter, Torbjörn lánya.

Ilyen szerteágazó háttértörténetbe illő karaktert létrehozni biztosan nagy kihívás lehet a kékeknek, és most úgy tűnik, mintha elvetették volna ezt a világépítési módszert, mert az Overwatch 28. hőse egy hörcsög lesz az űrből.

A Blizzard furcsa karaktere nem véletlenül verte ki a biztosítékot az Overwatch játékosok között, hiszen korábban a rajongók indítványoztak egy új karaktert, Jetpack Catet, hogy kerüljön bele a játékba, viszont a Blizzard elvetette az ötletet, mondván, hogy nem elég komolyan vehető. Ennek ellenére most egy robotot vezető hörcsög  debütál az Overwatch világában.

Ha ki akarod próbálni Hammondot, a hörcsögöt, ahogy Wrecking Ball-t vezetve letarolja az ellenségeket, mindenképp lépj be az Overwatch PTR-ra, ahol már most letesztelheted az új hős képességeit, vagy akár lentebb megtekintheted a hős előzménysztoriját is.

Facebook hozzászólások

You may also like...