Belekerült az egyik klasszikus filmes ruha is a Marvel’s Spider-Manbe

A Marvel’s Spider-Man az eddigi legjobb Pókember játék, amivel valaha játszhattunk, az adaptáció méltóképp reprezentálja és ötvözi az eddigi pókos filmeket, és képregényeket. Meglepően részletesen utalgat a korábbi Pókember médiumokra, és jó pár rejtett húsvéti tojással bizonyította azt, hogy a játék készítői nagyon is ismerik a Marvel univerzum részleteit. Pont emiatt a részletesség miatt lepődtek meg a játékosok azon, hogy eddig semmilyen mód nem volt rá, hogy a régi 2002-es Tobey Maguir- féle Spider-Man ruhát magunkra öltsük. Az Insomniac hallgatott a játékosokra, hiszen most ingyenesen megszerezhetjük a Sam Raimi trilógia ikonikus ruháját, ha nosztalgiázni van kedvünk.

A legújabb játékban közel 30-féle menő Pókember kosztüm közül választhatunk, ebben a széles választékban nem csak a klasszikus ruhák képregényes, és alternatív univerzumos változatai kerültek bele, hanem a legújabb Avengers filmeké is. Így megtalálható például a Stark-féle high-tech kosztüm, és még az Iron Spider ruha is amit szintén nemrég láthattunk a filmvásznon. A legérdekesebb ruha talán az a Spiderman Undies, amelynél, mint a neve is mutatja, egy szál boxer alsóban küzdhetünk a Sinister Six ellen.  Valószínűleg kevesen játsszák a játékot ebben a szerelésben, már csak azért is, hogy elkerüljék a családtagok kínos kérdéseit. Jó móka viszont néha-néha kipróbálni, mert a kosztüm különleges képessége, hogy egy ütéssel kicsinálhatjuk az ellenfeleinket.

Nagy buli lesz ezzel az ingyenes frissítéssel újrajátszani a Marvel’s Spider-Mant, már csak azért is, mert Magyarországon már rongyosra vetítették a legelső Pókember trilógiát. Ezért nagy élmény lesz azzal a pókmanussal játszani, akivel felnőtt az ember. Bár az is lehet, hogy az itthoni TV-csatornák égették bele annyira a retinánkba a Tobey Maguire-féle Pókembert, hogy a nosztalgia miatt hajlandóak vagyunk elnézni a hibáit.

Facebook hozzászólások

You may also like...