Az ifjú Han Solo jelöltjei

Az elkövetkezendő évek kimondottan termékenyek lesznek a Star Wars univerzum szempontjából. Idén év végén érkezik a Rogue One alcímű spin-off, 2017-ben a Star Wars nyolcadik epizódja, azt követően pedig a legnépszerűbb csempész, Han Solo sztoriját dolgozzák fel 2018-ban. Míg a Rogue One háza táján hamarosan jönnek a forgatási képek, előzetesek, és végtelen mennyiségű hype, addig a következő mozikról vajmi keveset tudunk. Így is esélyes azonban, hogy már a saját filmje előtt fel fog tűnni Han a harmadik és negyedik epizód cselekménye között zajló Rogue One-ban.

Több ezer színészen rágták át magukat a készítők, ám ezt a számot sikerült nagyjából egy tucatnyira redukálni.

Íme, a legesélyesebb jelöltek Han Solo szerepére:

Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba, A lázadó, A beavatott)

Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora)

Logan Lerman (Harag, Egy különc srác feljegyzései)

Emory Cohen (Túl a fenyvesen, Brooklyn)

Blake Jenner (Glee, Supergirl sorozat)

Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes, A beavatott)

Scott Eastwood (Gran Torino, Harag)

Dave Franco (Szemfényvesztők, Eleven testek, Rossz szomszédság)

han solo jelöltjei

 

Legtöbbjük neve ismerősen csenghet, de legalábbis néhány filmben már szerepeltek, így nem idegen az arcuk. Ez merőben más elképzelés, mint Az ébredő Erőnél, hiszen ott J.J Abrams (a rendező) direkt relatíve ismeretlen színészeket válogatott be, hogy mindenképpen az legyen életük szerepe, s eképpen is játsszák el karakterüket.

Hogy melyikük tűnik a legjobbnak, azt mindenki döntse el maga, reméljük a megfelelő színészt találják meg a szerepre, mert egyelőre legtöbbjüktől van miért tartanunk – legalábbis munkásságuk alapján. Nem lesz könnyű a Harrison Ford által játszott vagány figura örökségét tovább vinni, de egyelőre megszavazzuk a bizalmat.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?