Az összes nézői kérdésre választ ígér a Westworld 1. évados fináléja

Jövő hétfőn búcsúzik a 10. résszel egy időre a Westworld, hiszen az HBO western sci-fije csak 2018-ban térhet vissza a képernyőkre, ahogy itt megírtuk. A finálé másfél órás lesz, Jonathan Nolan és Lisa Joy, a produkció showrunnerei szerint pedig ez a játékidő elég lesz arra, hogy az eddig felvezetett szálakat lezárják. A készítők arról is beszéltek, hogy már a 9. részben elkezdték felvezetni a lezárást, sőt az Arnold személyével kapcsolatos kérdésre már választ is adtak az írók. Nem volt annyira frenetikus a felfedezés, mert lehetett számítani rá, ennek ellenére a sorozaton érződik, hogy nagyobb lendületbe kapcsolt. Ráadásul most már a karakterekkel is egyre könnyebb azonosulni, ahogy az androidok egyre kiforrottabb személyiségekként szerepelnek.

Nem állt szándékunkban, hogy a Westworld rejtélyeit hosszabb ideig megválaszolatlanul hagyjuk. Az ambiciózus történetmesélés a célunk, egy-egy évadnyi, lezárt fejezetben – mondta el Jonathan Nolan.

Az is kiderült, hogy a tervek szerint minden Westworld szezon sajátos hangulattal és témával bír majd. Az évadfinálé 90 perces lesz, maga Nolan rendezi (ahogy a pilotot is). Annyi biztosnak tűnik, hogy újfent el fog szabadulni a pokol ebben a bizarr, felnőtteknek szánt vidámparkban.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?