Babahordozó járvány idejére

Az emberi kreativitás legjobban szükség idején mutatkozik meg. Egy kínai apa olyan gyerekhordozót készített, amelyben járvány idején is biztonságban szállítható egy kisbaba.

Tavaly ősszel jelent meg PS4-re a Death Stranding című játék. A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Mindeközben egy babára is vigyázni kell. A játék egyik ikonikus posztere adta az ötletet a kínai apának.

A probléma, hogy a megvásárolható maszkok nem alkalmasak a kisbabáknak. A rendszeresített maszkok nem illeszkednek pontosan, és mivel a csecsemők légzőrendszere általában gyengébb, esetleg nem képesek megbirkózni a maszkon keresztüli légzéssel. Cao Junjie azonban szenvedélyes játékos, és a Death Stranding játékot játszva kapta az ihletet, hogy megpróbáljon megtervezni egy biztonsági hordozót gyermekének.

A babahordozó, légmentesen zár, egy komplett légszűrő rendszer gondoskodik a tiszta és csiramentes levegőről. A rendszer összes paramétere leolvasható a kijelzőn és a mobiltelefon is. A hatalmas domború ablak mögött jól látszik a baba, és egyúttal jobban is viseli a bezártságot.

Disztópikus csomagajánlat

Készített hozzá egy laboratóriumokban használt biztonságos kesztyűt, hogy a hordozó felnyitása nélkül be tudjon nyúlni a babához.

Mellesleg ha felkeltette az érdeklődésedet a játék, itt az előzetese.

Facebook hozzászólások

You may also like...