Battle Royale a Harry Potter rajongóknak

Ha az ember a battle royale játékra gondol, akkor általában a lövöldözős játékok képe jelenik meg előtte. A készülődő Spellbreak játék pedig ezt a szokást próbálja megtörni, ugyanis 30 varázsló ugrik le egy mágikus szigetre, ahol varázslatokkal igyekeznek lerobbantani egymás fejét.

A játékban nem fegyvereket, hanem varázskesztyűket tudunk felszedni a pályán szétszórt kincsesládákból, amikkel különböző elemekkel harcolhatunk egymás ellen. Ha például a szél varázskesztyűjét szeded fel, akkor tudsz forgószelet generálni és erős szélcsapásokat is dobhatsz a gyilkos szándékú varázslókra. Ha a jég kesztyűjét szerzed meg, akkor lefagyaszthatod az ellenfeledet. Párosíthatod a kő kesztyűjét a szikla mágikus kesztyűjével, hogy hatalmas hógolyókkal tudd kiütni az ellenfeleket. Bizony, mivel kesztyűről van szó, és a mágusoknak is két kezük van, ezért a különböző erőket ötvözhetjük, hogy jól megszívassuk a szegény népet.

A játék nagyon kerül mindent, amitől korhatáros lehetne, nincs benne például vér, sőt még ha valaki meghal, sem marad az ellenfél helyén egy hulla, csak egy fénygömb, így minden bizonnyal nagy sikere lesz a játéknak a kicsik között. A Spellbreak egyenlőre csak alfa verziós, tehát csak tesztelgetni lehet, de ha regisztrálsz egy kulcsért, akkor ingyenesen kipróbálhatod ezt a fantasztikus játékot.

Facebook hozzászólások

You may also like...