Új Fallout játék lehet készülőben

Ismét felröppentek a postagalambok a Bethesda háza táján, ugyanis a legutóbbi Rage 2-es bejelentésük óta egy igen titokzatos, Fallout témájú tweettel keltették fel a játéksorozat rajongóinak az érdeklődését.

A Fallout széria az egyik legismertebb posztapokaliptikus játék. A Fallout már nem csak több évtizedet, de több változatot és fejlesztőgárdát is túlélt, miközben a játék egymás után aratta a sikereket, és lassan a sci-fi játékok egyik fő képviselőjévé vált.

A Twitterre kitett üzenet lényegében egy kép, a Fallout sorozatból jól ismert Please Stand By felirattal, ami miatt most ismét minden szem a Bethesdára szegeződött, hiszen az E3 közeledtével mindig nagy bejelentésekre számíthat a játékosközönség.

Sokan arra gondoltak, hogy mivel a Doom és a Skyrim is szép számban kelt el a Nintendo Switchre, ezért lehetséges, hogy csak arról van szó, hogy a Fallout 4-et is leportolják erre a konzolra. Az E3 közeledte azért nagyon fontos szempont a hír megvizsgálásakor, mert ilyenkor szokták a készítők a legújabb játékaikat bejelenteni, így a legszenvedélyesebb rajongók azzal a gondolattal is eljátszottak, hogy akár egy Fallout 5 vagy egy New Vegas 2 is érkezhet.

Hogy mit hoz a jövő, azt még csak a Bethesda emberei tudják, viszont már most megtehetjük a tétjeinket, és reménykedhetünk egy újabb Fallout játékban, ami azért is lenne meglepő, mert alig három év telt el a legutóbbi rész óta.

Lentebb megtekintheted a titokzatos tweetet:

A Twitchen pedig eközben egy elég furcsa stream is kezdetét vette.

Facebook hozzászólások

You may also like...