Death Stranding: készen van egy része, de mi is készen vagyunk, mert nem tudunk róla semmit

A Kojima legrejtélyesebb játéka, a Death Stranding továbbra is feszült ámulatban tartja a híveit.  Konkrét információkat továbbra sem kapunk a játékról, pusztán célozgatásokat, de annyi biztos, hogy a Horizon Zero Dawn készítői már kipróbálták a készülő programot, és tetszett nekik amit láttak.

Azért került a Death Stranding a Horizon készítők kezébe, mert ugyan azon a grafikus motoron fog működni a játék, mint amin a Horizon futott. A horizonosok elájultak attól, hogy mit voltak képesek kihozni ebből a motorból. A Kojima kommunikációs munkatársának twittere szerint több mint 2 óra készen van a forradalmi játékból, viszont továbbra sem jelentették be, hogy milyen játék is lesz a Death Stranding, vagy hogy milyen hosszú, is lesz ez a játék.

A titkolózás egyenlőre bejön a Kojimának, hiszen most is azt találgatjuk, hogy miről fog szólni a játék, csak reméljük, tényleg megéri hájpolni a programot, és tényleg egy nem mindennapi alkotást fogunk készhez kapni. Egy dolog viszont biztos, a játék jön, és már több mint 2 óra játékmenet el is készült, további információkért forduljatok a Horizon készítőihez, akik valóban kipróbálták a játékot.

Facebook hozzászólások

You may also like...