Most már biztosan jön a Diablo animációs sorozat a Netflixre

Pár héttel ezelőtt már hírt adtunk arról a pletykáról, hogy lehetséges, hogy Diablo feldolgozást készít a Netflix, most pedig már bátran kongathatjuk azokat a harangokat, hiszen hivatalos, tényleg készül a Diablo animációs sorozat.

Az első félhivatalos bejelentést Andrew Cosby tette közzé a twitter fiókján, hogy a hírek igazak és tényleg ő írja az Activision és a Blizzard játékának a forgatókönyvét. A készítő elmondása szerint a “High Heavens”-ben tehát a Diablo világából ismert fellegekben reménykedik, hogy jól fog sikerülni.

Sajnos bizonyítékot a tweetről most nem tudunk linkelni, hiszen pár óra múlva váratlanul törölték a Diablós kiírást, valószínűleg a kékek rákoppintottak Cosby fejére, hogy ezt a hírt a BlizzCon-ra szánták. Ebben az évben talán még több szem szegeződik a Diablo franchise-ra, hiszen hamarosan érkezik a Nintendo Switch változata a Diablo III-nak, és a Blizzard is beismerte, hogy amíg az előző évben a World of Warcraft volt a zászlós hajójuk, most ebben az évben a Diablo hype-ot szeretnék feléleszteni.

Sajnos további infó a sorozatról még nem látott napvilágot, tehát azt sem tudni, hogy a három játék és a könyvek közül melyik történetszálat fogja folytatni a Diablo sorozat, viszont az biztos, hogy a Hellboy írója, Andrew Cosby már dolozik az ügyön, és nagyon izgatott a dologgal kapcsolatban. Ti is osztoztok az író izgalmán? Ti honnan kezdenétek egy új Diablo sorozatot?

Facebook hozzászólások

You may also like...