Diablo feldolgozást készít a Netflix?

A Diablo napjainkig az egyik legmeghatározóbb, és szinte műfajalkotó Blizzard játék, amelyben egy fantasy világban kellett megmérkőznünk az ördöggel és csatlósaival. A korszakalkotó szerepjáték már három epizódot, és számos könyves feldolgozást megélt, és most úgy tűnik, hogy a Castelvania sorozat sikerén felbuzdulva, a Diablo is kaphat egy sorozatfeldolgozást.

Egyelőre még hivatalos válasz nem érkezett a Netflix részéről a pletykával kapcsolatban, de a revengeofthefans.com, egy nagyon kicsi blog szerint minden jel arra utal, hogy Andrew Cosbyt kérték fel a project készítésére. Cosby nincs a leghíresebb nevek között, de számos képregény-adaptáción dolgozott már, mint például a Hellboyon, így nem lenne meglepő ha őt kérnék fel erre a feladatra.

Ugyan a Netflix már számos videojáték adaptáción dolgozott, lehetséges, hogy ez a pletyka se valósul meg, hisz a God of War sorozatról is terjedtek téves hírek az év elején, feltehetőleg a The Witcher sorozat bejelentése miatt.

Hogy mi igaz és mi nem a pletykából, azt csak a Netflixnél és a Blizzardnál dolgozók tudhatják, de miután jó páran átfésülték mindkét fél twitterét, és a fent említett Andrew Cosby internetes aktivitását, egyelőre semmi utalást nem találtak erre vonatkozólag.

Az ügynek hamarosan pont kerül a végére, ugyanis november 2-án jön a 2018-as BlizzCon, aminek keretén belül minden jövőbeli terveit megismerhetjük a világ egyik legfontosabb játékkészítő cégének. Ha szó esik egy Diablo feldolgozásról, minden részletet olvashattok majd nálunk, a Galaktika.hu-n.

Facebook hozzászólások

You may also like...