Kiszivárgott az új Jurassic World Evolution megjelenési dátuma

Június 12-én, majdnem egy időben az új filmmel fog érkezni a Jurassic World Evolution című park szimulátor játék, ahol a Team Park Tycoon játékokhoz hasonlóan egy saját dinós parkot építhetünk és üzemeltethetünk.

Ugyan a Jurassic franchise-zal még mindig sokunknak a régi 1993-as film jut eszünkbe, az új játék mégis az új filmek alapján fog készülni, szóval készülhetünk a tűsarkúban futásra és Chris Pratt animált fejére.

Külön érdekesség egyébként, hogy ez nem az első Jurassic témájú játék, ugyanis számos Jurassic Park játék készült a múltban, mind kalandjáték és park szimulációs stílusban is. Ezek közül csak a park menedzselős feldolgozások voltak értékelhetők, tehát számíthatunk rá, hogy talán az Evolution is jól fog sikerülni.

A játék trailere egyébként nem kifejezetten szép, így reméljük, hogy ha már nem fog leesni az állunk a Crysis-os grafikától, legalább a játékmenet kárpótol minket, bár nem számítanék rá, ugyanis a filmből videójáték adaptációk pont olyan jóra szoktak sikerülni, mint a videójátékból film adaptációk. (Kivéve a Matrix II-n alapuló Enter the Matrix, az a játék jó volt.)

Lentebb megtekintheted a játék trailerét.

Facebook hozzászólások

You may also like...