Beperelték az egyik népszerű zombis sorozat készítőit

A Fear The Walking Dead képes volt a bravúrra és habár csupán a The Walking Dead spinoffjának indult, mégis egyedi hangvételt tudott megütni a sorozat. Mostanra ott tartunk, hogy a testvérsorozat élvezhetőbb, mint az eredeti produkció, hisz utóbbi az agyatlan akciójelenetek erőltetésének irányába indult inkább el. Most a Fear The Walking Dead második szezonja miatt áll a bál, ugyanis egy Mel Smith nevű alkotó a széria készítőinek nyakába akasztott egy pert, mondván, hogy a FTWD lemásolta a képregényét, a Dead Aheadet.

Nagy kérdés, hogy a bíróság mit dönt majd az eset kapcsán, hiszen az évad és a képregény között mindössze abban van hasonlóság, hogy mindkettő a tengeren játszódik és a főszereplők zombiktól is rettegnek a vízen hánykolódva. Szinte példa nélküli, hogy egy sorozatot azért pereljenek be, mert egy igen gyakran felbukkanó helyszínt átemelt a történetébe.

Jó hír a rajongóknak viszont, hogy nem kell már sokáig várniuk, hiszen a Fear The Walking Dead augusztus 12-én visszatér a 4. évad második felével.

Facebook hozzászólások

You may also like...